Als je lange dagen gamet dan is dit dé stoel voor jou!

hoogte verstelbaar bureau

Sinds ik thuiswerk en daarna meteen doorga om met mijn vaste groepje te gamen heb ik de perfecte stoel aangeschaft. Als je net als ik van die lange dagen achter de computer draait moet je echt een 24 uur bureaustoel kopen. Deze stoelen zijn er speciaal op gemaakt om dus de hele dag te blijven zitten zodat je niet tijdens het raiden een hele yoga routine hoeft te doen om ervoor te zorgen dat je niet op je 23ste met een hernia komt te zitten omdat je niet wilde investeren in een goede bureaustoel. Ook tijdens het werken is deze stoel echt perfect voor mijn postuur.

Niet meer zitten zoals een garnaal

De grap die ik vaak hoorde van vrienden, mijn ouders, en zelfs collega’s is dat ik eruitzag als een garnaal omdat ik altijd zo krom op mijn stoel zat. Ik had jaren terug zo’n gaming stoel gehaald ergens goedkoop omdat ik dacht dat die speciaal gemaakt waren om de hele dag in te kunnen zitten en gamen. Dat klopt dus echt niet, want ik moest wel als een gekookte garnaal zitten om comfortabel te zijn. Deze 24 uur bureaustoel zit echt veel lekkerder en het zorgt ervoor dat ik een goede postuur heb waardoor ik niet meer scheef zit.

Voor iedereen die lange dagen draait

Ik ben natuurlijk die ene gek die eerst van 9 tot 5 op de stoel zit om te werken, snel avondeten naar achteren werkt, om dan van 7 tot middernacht weer in die stoel te gaan zitten, maar ook al heb je betere hobbies dan ik is deze stoel echt geweldig. Als je eens een dubbele dienst moet draaien of ineens een paar uur extra door moet zorgt de ondersteuning van deze stoel ervoor dat je die lange dag gewoon doorkomt.