De populaire hottub

Je ziet ze steeds vaker. Ze worden steeds populairder in Europa en dus ook in Nederland. Van oorsprong komen hottubs uit Scandinavië. De hottub is een eeuwenoud concept, vroeger werden ze helemaal uit houdt gemaakt maar tegenwoordig zie je steeds vaker dat de binnenkant van kunststof is. De binnenkant is van kunststof zodat de hottub niet gaat lekken. Vroeger toen ze nog van hout werden gemaakt waren de hottubs nooit 100% lekvrij. Wil je dus een hottub? Dan is het niet verstandig om hem volledig van hout te kopen. Dit brengt ook veel meer onderhoud met zich mee. De meeste mensen hebben de hottub gewoon in de tuin staan maar je ziet ook steeds vaker een hottub van Welltub.

Inbouw hottub

Je ziet ze dus steeds vaker. Ze zijn erg populair. Je kunt ervoor kiezen ze deels of geheel in te graven. Een voordeel ervan is dat ze minder prominent aanwezig zijn dan de hottubs die gewoon op de grond staan. Een hottub die ingebouwd is werkt nog steeds op dezelfde manier. Je kunt de hottub zelf opstoken met hout. Houd je dus van een iets discretere hottub? Dan is de inbouw hottub echt wat voor jou.

Plaatsing hottub

Neem je een hottub, dan zal je goed moeten gaan nadenken over de juiste plek. Iedereen heeft natuurlijk een beetje privacy nodig. Denk hieraan bij het plaatsen van de hottub. Je wilt niet dat je buren via hun slaapkamerraam mee kunnen genieten van je ontspannen bad. Een beschutte plek is dus ideaal. Zorg wel dat deze beschutting niet komt van een boom. Je wilt je hottub niet onder een boom plaatsen. Je zal dan meer bezig zijn met bladeren vissen, terwijl je hottub een plek van ontspanning hoort te zijn.