Oleander op stam

Lees hier over de oleander op stam en bekijk deze bij Tropic trees. Voor de scherpe prijs van 35,= euro heb je al een oleander op stam in bezit. De reden waarom de prijs zo laag is komt omdat Tropic trees importeur is. Dit scheelt tussenhandel, en dat voordeel speelt Tropic trees door naar de consumentenprijs. Daarbij hebben de planten en boompjes van Tropic trees geen ziektes onder de leden. Als een plant of boom ziek is wordt het niet ingekocht en ingevoerd. In deze tekst aandacht voor wat Tropic trees nog meer in de aanbieding heeft dan dan een oleander in een pot.

Groot assortiment exotische boompjes en planten

Naast de oleander op stam heeft Tropic trees nog meer in het assortiment. Uiterst overzichtelijk staat bovenaan de internetpagina de navigatie, en daar kun je selecteren. Bijvoorbeeld Tropic trees heeft vijgenboompjes en die geven een unieke geur. Maar ook een olijfboom kun je bij Tropic trees kopen, evenals een limoenenplant. Een palmboom is een verhaal apart, want deze verliezen nooit het blad. Als je een palmboom midden in de winter ziet is het nog een groene boom. In ieder geval heeft Tropic trees voor ieder wat wils, en altijd voor die lage prijs omdat het eigen import is zonder tussenhandel.

Planten en boompjes voor binnen en buiten, soms het hele jaar rond

In het assortiment zitten ook winterharde boompjes en planten. De boompjes en planten kunnen een periode van vorst doorstaan, daarom het hele jaar rond. Mocht een oleander op stam niets zijn, dan is er bij Tropic trees veel te kiezen. Het is ook mooi om wat exotische vegetatie tussen de inheemse planten en bomen te hebben. Dit kan dan permanent in de grond, in een pot, of binnen staan. Het assortiment bij Tropic trees is groot en bijzonder. Helemaal rechtsboven in de navigatie staan de planten voor binnen. Daar zitten prachtige exemplaren tussen voor kantoortuinen, je verkrijgt een rustige werkplek.