Sauna geuren kopen geeft iets extra’s aan je sauna!

genieten in eigen sauna

In mijn huis heb ik een sauna op maat laten plaatsen. Dit was de beste beslissing die ik in een hele lange tijd heb genomen en ik heb er zeker geen spijt van gehad. Ik hoef nu mijn huis niet meer uit om naar een sauna te gaan. Nu kan ik heel gemakkelijk mijn eigen sauna binnenlopen en zo helemaal ontspannen, en dat in mijn eigen huis. Toch begon ik op een gegeven moment in mijn eigen sauna net dat beetje extra te missen. Ik heb even rond zitten kijken op de website van Bodyfit, wie mijn geliefde sauna hebben geplaatst, en daar kwam ik iets geweldigs tegen. Bij Bodyfit kun je namelijk sauna geuren kopen. Een geur in de sauna is een must als sauna eigenaar, en ik had gewild dat ik dit meteen had geweten!

heerlijke geur in sauna

Geuren en andere extra’s

Je kent het wel, wanneer je een sauna bezoekt en deze een bepaalde geur heeft die je bezoek net dat beetje extra geeft. Dat was precies waar ik naar opzoek was. Nadat ik geuren voor mijn sauna heb aangeschaft helpt dit me echt om me in een bepaalde sfeer te brengen. Daarnaast helpt de aangename geur me nog beter te ontspannen en te genieten van mijn sauna. Deze aroma’s helpen niet alleen voor een geurbeleving, ze hebben ook een goede werking op je lichaam en geest. Ook wanneer je een verkoudheid hebt kan zo’n bepaalde geur hier een goede werking bij hebben. Ik had verwacht dat het gebruik van zo’n aroma heel ingewikkeld en lastig zal zijn, maar het viel echt heel erg mee. Je hoeft alleen een emmer met daarin 5 liter water te mengen met 25 milliliter van de saunageur. Vervolgens lepel je de inhoud van de emmer in kleine hoeveelheden over de stenen van de saunakachel. Zo komt het mengsel tot verdamping en vult jouw sauna zich met een heerlijke geur. Nu gebruik ik bij elk bezoekje aan mijn sauna een aroma. Wil je ook sauna geuren kopen? Vooral doen! Je gaat er geen spijt van krijgen.

ontspannen in eigen huis