Waarom is een tafel op maat ideaal?

boomstamtafel op maat

Tafels zijn er in vele verschillende soorten en maten, maar het vinden van de perfecte tafel is nog niet zo gemakkelijk. Helemaal niet wanneer je opzoek bent naar een vrij specifieke maat. Je wilt immers dat de tafel perfect. Gelukkig is er dan nog altijd de optie om een tafel op maat te laten maken!

Waarom een tafel op maat?

Tafels op maat hebben meerdere voordelen. De eerste is al even kort benoemt. Een tafel op maat zorgt ervoor dat de tafel in iedere ruimte perfect past. Je kunt namelijk de perfecte maten laten samenstellen. Heb je een kamer met een beetje een aparte vorm? Dan kun je ook hierop de tafel laten aanpassen. Geen ongemak dus met net niet passende hoeken.

Een ander voordeel is dat een tafel op maat helemaal naar wens kan worden samengesteld. Dus niet alleen de maten, maar ook de materialen kunnen geheel door jou worden uitgekozen. Neem bijvoorbeeld een boomstamtafel op maat. Hiermee wordt het tafelblad eigenlijk vrijwel van een ruw stuk boom gemaakt. De boom wordt in de lengte gezaagd en indien gewenst in de originele vorm gehouden. Alle vormingen van de boom en oneffenheden zijn dan terug te zien. Dit geeft een ontzettend mooie natuurlijke uitstraling.

De boomstamtafel op maat, wordt wel behandeld. Dit om bijvoorbeeld splinters en dergelijke te voorkomen. Er is ook de optie om een tafel in een vorm te laten zagen die je zelf wilt. Nog een voordeel van een tafel op maat te laten maken. met de mooiste materialen kun je dan ook de mooiste tafels laten maken. Zowel het blad als de poten kun je geheel naar eigen inzicht laten ontwerpen.

boomstamtafel op maat

Altijd de perfecte tafel

Een tafel op maat zorgt er dus voor dat jij altijd de perfecte tafel bij jou in huis hebt staan. Ook voor bijvoorbeeld in de tuin, kunnen dit soort tafels als een waar sierstuk komen te staan. Een tafel op maat zorgt er dus voor dat jij de ruimte echt naar eigen wens en inzicht kunt inrichten. Voor iedere inrichting is er dus een tafel op maat.