Wilt u ook een visgraat vloer in uw woning?

Mijn moeder wil al heel lang verhuizen en we hebben eindelijk een huis gevonden die groot genoeg voor ons is. We hebben verder geen man in huis die ons kan helpen dus we moeten alles zelf uitzoeken en doen. We hebben gelukkig nog wel goede meubels en banken dus die kunnen we meenemen naar het nieuwe huis. Maar de grond moet natuurlijk wel gedaan worden en wij willen graag een visgraat vloer. Dit is iets wat mijn moeder en ik altijd heel erg mooi vonden en jaloers op waren dus nu is het perfecte moment om een vloer visgraat te zetten. Ik ging online opzoek naar bedrijven die laminaat verkopen voor een visgraat vloer en ik kwam terecht op de website voordeelvloeren.nl. Hier verkopen ze PVC vloeren, laminaat, ondervloeren, plinten en profielen. Ik typte vloer visgraat in een ik kreeg een 30 artikelen voorbijkomen. Wij willen graag een beetje een eik houten kleur hebben en die kon ik ook meteen al vinden, hoewel er ook veel andere mooie opties zijn. De visgraat vloer is een van de meest geliefde legpatronen, omdat het erg klassiek, charmant en bijzonder is. De afmetingen van het laminaat staat ook in de beschrijving, van de visgraatplanken uit de M6 collectie is dat 620 mm lang, 155 mm breed en een dikte van 8 mm. De vloer visgraat van de M6 collectie zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Er zit op de visgraat vloer van de M6 ook een nieuwe technologie toplaag op waardoor de visgraat vloer krasbestendiger in vergelijking met laminaat zonder toplaag. Op de website hebben ze ook een speciale pagina zodat u de ideale ondervloer kan vinden voor uw laminaat. Bij het bestellen bij voordeelvloeren krijgt u de muurplinten in de bijpassende leur mee om de vloer visgraat netjes af te werken. Als u zelf al muurplinten tegen de muur heeft en deze liever wilt behouden, dan kunt u de rand tussen de plinten en de vloer afwerken met plakplinten in dezelfde kleur als uw laminaat

Visgraat vloer met bijpassende plinten

Ze hebben een groot voorraad aan verschillende laminaat, PVC vloeren, ondervloeren, plinten en profielen. Onder elk artikel staat een beschrijving met alle informatie die u moet weten voordat u het bestelt. Bijvoorbeeld wat de afmetingen zijn, wat de kleur of materiaal is en hoe u het goed zou kunnen afwerken. U kunt ook gebruik maken van combinatie kortingen als u een vloer en ondervloer bijvoorbeeld tegelijk besteld. Ook bij het leveren van uw bestelling sturen zij één dag voor levering een indicatie van de aflevertijd zodat ze er zeker van zijn dat u thuis bent.

U kunt de website zelf ook altijd bekijken

Ik heb goede kwaliteit visgraat laminaat gevonden voor ons nieuwe huisje dus daar ben ik zeker blij mee. Ik raad de website u dan ook aan omdat:

  • U goede kwaliteit producten krijgt aangeleverd
  • Er wordt rekening gehouden met u tijdens de bezorging
  • U kunt kiezen uit een groot assortiment artikelen

Als u zelf nog vloer benodigdheden nodig heeft kunt u zelf de website ook eens bekijken.