www.isolatie.com

www.isolatie.com

Ontdek de expertise van www.isolatie.com: Specialist in duurzame woning- en projectisolatie

Op www.isolatie.com vindt u belangrijke en uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor spouw-, vloer- en dakisolatie. Isolatie.com (www.isolatie.com) is gespecialiseerd en gecertificeerd in het na-isoleren van woningen, gebouwen, zwembaden, schuren, loodsen en andere bijzondere projecten. 

Op www.isolatie.com kunt u de volgende informatie vinden:

  1. Welke mogelijkheden zij bieden
  2. Hoe er te werk wordt gegaan; het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek
  3. Kunt u kennismaken met het team
  4. Kunt u kiezen uit particulier of zakelijk
www.isolatie.com

Welke mogelijkheden bieden ze bij www.isolatie.com

Bij www.isolatie.com bieden ze de mogelijkheid tot het na-isoleren van verschillende woningen en projecten op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Binnen deze categorieën zijn er verschillende mogelijkheden om te isoleren. Zo is er bij het dak de mogelijkheid tot het isoleren van schuine daken van binnenuit of het isoleren van de zoldervloer. Het isoleren van de vloer vindt plaats doormiddel van de kruipruimte. Hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen bodemisolatie en dekvloerisolatie. Bij spouwmuurisolatie wordt ervan buitenaf geïsoleerd. Bij alle mogelijkheden tot isoleren biedt www.isolatie.com verschillende materialen aan. Hierbij kunt u denken aan EPS Parels, Icynene isolatieschuim, Knauf Supafil, PIF-isolatie, A+ Foam. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen.

Hoe wordt er te werk gegaan door www.isolatie.com 

Wanneer u aan heeft gegeven geïnteresseerd te zijn in isolatie doormiddel van bellen, mailen of het invullen van het contactformulier op de website, wordt u spoedig gebeld door een van de medewerkers van de binnendienst. Deze medewerkers bellen overdag, in de avonduren en in het weekend potentiële klanten op om ze te voorzien van het eerste advies en om een vrijblijvende inspectie en adviesgesprek in te plannen. Wanneer u geïnteresseerd bent, wordt er een afspraak gemaakt zodat er een adviseur langs kan komen en uw woning goed kan inspecteren! Tijdens de inspectie is er ruimte voor vragen en kunt u meedenken en beslissen in wat passend is voor uw woning. Wanneer u vervolgens een goed gevoel heeft bij www.isolatie.com en besluit om de werkzaamheden uit te voeren, zal er een afspraak gemaakt worden voor het uitvoeren van de isolatiewerkzaamheden. 

Het team van www.isolatie.com
Het team bestaat uit verschillende afdelingen; iedere afdeling heeft een belangrijke taak in het helpen en begeleiden van klanten. De binnen- en buitendienst zorgen voor het eerste contact en een advies op maat. De isoleerders/uitvoerders komen bij u langs voor de isolatiewerkzaamheden. Daaromheen werken er veel medewerkers om alles tot in de puntjes uit te werken!
Particulier of zakelijk bij www.isolatie.com
Bent u eigenaar van de woning die u wilt laten isoleren door www.isolatie.com? Dan bent u op het juiste adres bij de particuliere markt. Bent u eigenaar van een pand, bent u verhuurder of heeft u een bijzonder project? Dan bent u aan het juiste adres bij de zakelijke markt van www.isolatie.com