Zoekt u ook een mooie ronde bijzettafel?

Elke vrijdagavond is het bij ons in huis tv-tijd. Wij gaan dan echt met het hele gezien om de tv zitten en dan overleggen wij welke programma’s wij die avond gaan kijken. Soms is dit een film, maar vaker kijken wij naar iets wat op dat moment op tv is. Dit was eigenlijk altijd bij ons The Voice, maar dit is zoals u weet van de buis afgehaald om bepaalde redenen. Nu zijn wij vooral fan van het programma Ik houd van Holland. Dit omdat er vragen in worden gesteld die voor het hele gezin interessant zijn. Los van deze leuke avonden run ik ook nog eens een bedrijf dat zich bezighoudt met maken van programma’s dus dan kan ik zien hoe mijn gezin reageert op nieuwe series. De ervaringen die zij hebben kan ik weer meenemen in mijn werk als maker en dit zorgt ervoor dat ik veel succesnummers heb gemaakt. Terug naar de vrijdagavonden bij mij thuis. Mijn vrouw maakt dan altijd lekkere hapjes die wij bij de tv kunnen eten. Ik ben vooral een enorme fan van haar nacho’s met kaas en salsa. Ik krijg daar werkelijk niet genoeg fan. Zelfs als ik er nu aan denk, loopt het water mij al in de mond. Maar ook haar worstenbroodjes en zelfgemaakte chips zijn werkelijk een hit bij ons thuis. Wij zetten dit normaal altijd op onze ronde bijzettafel en dan is dat altijd de plek waar iedereen dichtbij wilt zitten, omdat om het uur er weer nieuwe hapjes komen. Wij hebben nu zelfs de regel dat elke week iemand anders naast de ronde bijzettafel mag zitten. Laatst liep het namelijk zo uit de klauwen dan mijn twee zoons ruzie kregen om het laatste worstenbroodje. Dit is natuurlijk niet bedoeling, maar zij vielen alle twee zo hard op de tafel dat de tafel tot grote schrik van iedereen brak. Gewoon in een keer doormidden. Ik baalde hier erg van, omdat de tafel van mijn oma was geweest en zij dit altijd gebruikte als ronde bijzettafel. Wij moesten dus op zoek naar een nieuwe ronde bijzettafel voor bij ons in huis. Onze oude tafel was heel specifiek en ik wilde eigenlijk koste wat kost zo eentje weer vinden. Dit bleek moeilijk dan ik dacht, omdat er tegenwoordig niet meer zoveel rond bijzettafels worden gemaakt helaas. Ik ging het internet afstruinen en lande op een gegeven moment op de site wantsandneeds.nl. Deze site had precies de bijzettafel die wij wilden hebben.

Een ronde bijzettafel voor bij uw vrijdagavonden voor de tv

Deze tafel paste precies bij ons interieur en was gemaakt van mooi eikenhout. Ook een extra stevige hebben wij gekozen, omdat ik niet weer wil dat een van mijn kinderen door de tafel heen gaat vallen. De tafel wordt nu weer elke vrijdagavond heel veel gebruikt en er staan de lekkerste hapjes op.

Bent u al enthousiast geworden?

Kijk ook eens op wantsandneeds.nl voor een tafeltje dat bij uw wensen aansluit, want:

  • Ik weet zeker dat u iets zal vinden wat u aanstaat
  • U kunt hier heel veel mooie dingen vinden
  • U wordt hier voor heel goede prijzen geholpen 

Ik wens u veel succes.